Pod Zidom Sobe smještene su neposredno uz glavni zagrebački Trg bana Jelačića, u šarmantnoj i mirnoj ulici s pogledom na zagrebačku katedralu.

Naše sobe nudu povijesno i opuštajuće okruženje u blizini tržnice Dolac, jedne od najstarijih tržnica u Zagrebu, spajajući istovremeno šarm tradicije i modernu gradsku atmosferu.

Pod Zidom sobe elegantno su i moderno uređene i opremljene.

U sobama možete uživati u king size krevetu, klima uređaju, flat-screen televizoru, mini baru, a za one koji putuju poslovno tu je i radni stol. Neke sobe imaju i balkon. Raskošne privatne kupaonice opremljene su kozmetikom. U svim sobama Pod Zidom dostupan je ultra brzi internet i Netflix.

Kontinentalni ili à la carte doručak

U Pod Zidom Rooms hotelu dostupan je kontinentalni ili à la carte doručak. Ukoliko poželite ručak ili večeru, rezervirat ćemo vam stol u našem restoranu Pod Zidom koji se može pohvaliti Michelinovom preporukom. Pod Zidom restoran je moderan bistro čiji menu uključuje dnevno svježe namirnice s obližnje tržnice Dolac, sezonsko povrće, dalmatinske delicije i meso s lokalnih farmi.

Uz prethodnu najavu serviramo a la carte menu i tasting menu, a također organiziramo i degustacije lokalnih vina.

Naš tim je uvijek spreman pomoći i pružiti dodatne informacije kako bi učinili Vaš boravak ugodnijim i zanimljivijim. Bilo da se radi o savjetima za razgledavanje grada ili raznim izletima u okolicu, slobodno priupitajte i zatražite savjet.

Upute za parking

U slučaju dolaska osobnim automobilom dovezite se na adresu Ulica Pod Zidom broj 5. Kako je ulica Pod Zidom unutar pješačke zone, zaustavite se na početku ulice pokraj rotora ispred spuštene rampe. Naš hotel je samo nekoliko koraka od rampe. Možete slobodno ostaviti prtljagu u hotelu te odvesti automobil u obližnju javnu garažu „Langov trg – Langić“. Na povratku iz garaže u samo nekoliko minuta lagane šetnje natrag ste do hotela.