Pod Zidom Sobe

Pod Zidom sobe smještene su neposredno uz glavni zagrebački Trg bana Jelačića, u šarmantnoj i mirnoj ulici s pogledom na zagrebačku katedralu.

Naše sobe nude povijesno i opuštajuće okruženje u blizini tržnice Dolac, jedne od najstarijih tržnica u Zagrebu, spajajući istovremeno šarm tradicije i modernu gradsku atmosferu.

Pod Zidom sobe elegantno su i moderno uređene i opremljene.

U sobama možete uživati u king-size krevetu, klima uređaju, flat-screen televizoru, mini baru, a za one koji putuju poslovno tu je i radni stol. Neke sobe imaju i balkon. Raskošne privatne kupaonice opremljene su kozmetikom. U svim sobama Pod Zidom dostupni su ultra brzi internet te Netflix.

Jedinstvena gastronomska ponuda

Dio ponude Pod Zidom soba je i autentični zagrebački doručak koji poslužujemo u Gostionici Ficlek u prizemlju zgrade. Goste koji se opredijele za doručak očekuju suhomesnati proizvodi lokalnih proizvođača, sir s vrhnjem, jaja na oko i omleti, domaće ukiseljeno povrće, svježi kruh i peciva te sezonsko voće.

Ako pak gosti požele ručak ili večeru, možemo im rezervirati stol u Gostionici Ficlek ili u našem drugom restoranu Pod Zidom Bistro, koji ima Michelinovu preporuku. U Pod Zidom Bistrou serviramo a la carte jelovnik baziran na sezonskim namirnicama malih lokalnih proizvođača. Na bogatu su vinsku listu restorana uvrštena i brojna prirodna vina.

Upute za parking

U slučaju dolaska osobnim automobilom dovezite se na adresu Ulica Pod Zidom broj 5. Kako je ulica Pod zidom unutar pješačke zone, zaustavite se na početku ulice, uz rotor, ispred spuštene rampe. Naše luksuzne sobe udaljene su samo nekoliko koraka od rampe. Možete slobodno ostaviti prtljagu te odvesti automobil u obližnju javnu garažu „Langov trg – Langić“. Javna garaža i Pod Zidom sobe udaljene su nekoliko minuta laganog hoda.