Pod Zidom Sobe

Pod Zidom sobe smještene su neposredno uz glavni zagrebački Trg bana Jelačića, u šarmantnoj i mirnoj ulici s pogledom na zagrebačku katedralu.

Naše sobe nude povijesno i opuštajuće okruženje u blizini tržnice Dolac, jedne od najstarijih tržnica u Zagrebu, spajajući istovremeno šarm tradicije i modernu gradsku atmosferu.

Pod Zidom sobe su prostrane, elegantne, moderne i dizajnirane isključivo da zadovolje sve potrebe gostiju. Četiri luksuzno dizajnirane sobe opremljene su TV-om ravnog ekrana, mini barom, aparatima za kavu, klima uređajem, king size krevetom po mjeri s dizajnerskim uzglavljem, radnim stolom za poslovne putnike, prostranim ormarom i nekoliko dizajnerskih komada namještaja.

Kupaonice su također tipično prostrane i luksuzne za gradski hotel uključujući L’Occitane kozmetičke proizvode.

U svakoj sobi gosti mogu uživati ​​u besplatnom brzom internetu i nekim korisnim gadgetima. Gosti mogu koristiti WiFi preko džepnog 4G rutera dok istražuju grad, gledati Netflix u svojoj sobi putem daljinskog upravljača s integriranom Netflix tipkom i puniti mobilne telefone na dizajnerskim bežičnim punjačima.

Odabrane sobe također imaju vlastiti balkon.

Jedinstvena gastronomska ponuda

Dio ponude Pod Zidom soba je i autentični zagrebački doručak koji poslužujemo u Gostionici Ficlek u prizemlju zgrade. Goste koji se opredijele za doručak očekuju suhomesnati proizvodi lokalnih proizvođača, sir s vrhnjem, jaja na oko i omleti, domaće ukiseljeno povrće, svježi kruh i peciva te sezonsko voće.

Ako pak gosti požele ručak ili večeru, možemo im rezervirati stol u Gostionici Ficlek ili u našem drugom restoranu Pod Zidom Bistro, koji ima Michelinovu preporuku. U Pod Zidom Bistrou serviramo a la carte jelovnik baziran na sezonskim namirnicama malih lokalnih proizvođača. Na bogatu su vinsku listu restorana uvrštena i brojna prirodna vina.

Upute za parking

U slučaju dolaska osobnim automobilom dovezite se na adresu Ulica Pod Zidom broj 5. Kako je ulica Pod zidom unutar pješačke zone, zaustavite se na početku ulice, uz rotor, ispred spuštene rampe. Naše luksuzne sobe udaljene su samo nekoliko koraka od rampe. Možete slobodno ostaviti prtljagu te odvesti automobil u obližnju javnu garažu „Langov trg – Langić“. Javna garaža i Pod Zidom sobe udaljene su nekoliko minuta laganog hoda.

Contact information

Location: Pod Zidom 5, 10000 Zagreb

Phone: ‭+385 99 387 4836
E-mail: rooms@podzidom.hr

Facebook: fb.me/PodZidomRooms
Instagram: @podzidom_rooms