Sobe Pod Zidom Rooms otvorene su u srpnju 2019. godine na adresi Pod Zidom 5, u samom srcu Zagreba. Sobe se nalaze u prilično šarmantnoj ulici između glavne katedrale i lokalne tržnice Dolac na prvom katu, iznad bistroa Pod Zidom.

Sve su četiri sobe dizajnirane u skladu s hotelskim standardima 5*. Sobe su prostrane i luksuzne s vrlo modernim dizajnom interijera. Svaka soba ima krevet po mjeri kreiran s dizajnerskim uzglavljem, radnim stolom, prostranim ormarom i dizajnerskim namještajem. Kupaonice su također atipično prostrane i luksuzne za gradski hotel, uključujući kozmetičke proizvode L’Occitane.
Svaka soba opremljena je korisnim uređajima. Tijekom boravka gosti mogu koristiti WiFi putem džepnog 4G routera dok istražuju grad ili gledaju Netflix u njihovoj sobi putem daljinskog upravljača s integriranim gumbom Netflix.

Sobe su također opremljene ultra brzim optičkim internetom, dizajnerskim bežičnim punjačima za iOS i Android mobilne telefone i aparatima za kavu Illy. „Komplementarno“ pakiranje s dvije boce Jana vode, tradicionalnim kolačićima od papra, kavom i raznim čajevima, i to besplatno. Ponuda mini bara je dobro osmišljena, a uz standardnu vodu i sokove, ona ima i craft pivo, „G&T corner“ s Gin Mare i 1724 tonikom i „bubble corner“ koji sadrži mali šampanjac i prosecco. Doručak je uključen u cijenu po noćenju, sadrži vrstan, uravnotežen i bogat izbor domaćih jela, a poslužuje se u našem restoranu Pod Zidom u prizemlju iste zgrade. Svojim gostima nudimo i dodatne ponude za ručak, večeru i degustaciju vina, kao i turističke vodiče u centru grada i izvan grada u blizini vinske regije.